Δεν είναι απαραίτητο να μαγειρεύεις φανταχτερά ή πολύπλοκα αριστουργήματα.

Απλώς καλό φαγητό, από φρέσκα υλικά.

Julia Child, 1912-2004, Αμερικανίδα σύμβουλος μαγειρικής

Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Μακαρόνια (Λαζανάκι) με ντοματίνια και φέτα

Ένα καλοκαιρινό, γρήγορο και πεντανόστιμο φαγητό!

Θα χρειαστούμε:
  • 500 γραμμάρια μακαρόνι τύπου λαζανάκι
  • 200 γραμμάρια φέτα τριμμένη ή κομμένη σε φέτες
  • 500 γραμμάρια μίνι ντοματίνια
  • λίγο ελαιόλαδο
  • λίγο σκόρδο και μαϊντανό (προαιρετικά)
  • αλάτι
  • πιπέρι
....και ξεκινάμε....
1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε το λαζανάκι για 10-12 λεπτά περίπου και τις στραγγίζετε.
2. Σ' ένα τηγάνι ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο, τα μίνι ντοματίνια - μερικά κομμένα στα δύο, το σκόρδο, τη φέτα σε μικρούς κύβους, το αλατοπίπερο και τέλος το βραστό λαζανάκι. 
3. Ανακατεύετε και σερβίρετε αμέσως!

Καλή σας όρεξη.

Παρατήρηση:
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί για λαζανάκι, πένες. Είναι το είδος του ζυμαρικού στο οποίο "κολλάει" όπως λέμε η σάλτσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου