Θα χρειαστούμε:
- 500 γραμμάρια μακαρόνι τύπου λαζανάκι
- 200 γραμμάρια φέτα τριμμένη ή κομμένη σε φέτες
- 500 γραμμάρια μίνι ντοματίνια
- λίγο ελαιόλαδο
- λίγο σκόρδο και μαϊντανό (προαιρετικά)
- αλάτι
- πιπέρι
....και ξεκινάμε....
1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε το λαζανάκι για 10-12 λεπτά περίπου και τις στραγγίζετε.
2. Σ' ένα τηγάνι ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο, τα μίνι ντοματίνια - μερικά κομμένα στα δύο, το σκόρδο, τη φέτα σε μικρούς κύβους, το αλατοπίπερο και τέλος το βραστό λαζανάκι.
2. Σ' ένα τηγάνι ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο, τα μίνι ντοματίνια - μερικά κομμένα στα δύο, το σκόρδο, τη φέτα σε μικρούς κύβους, το αλατοπίπερο και τέλος το βραστό λαζανάκι.
3. Ανακατεύετε και σερβίρετε αμέσως!
Καλή σας όρεξη.
Παρατήρηση:
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί για λαζανάκι, πένες. Είναι το είδος του ζυμαρικού στο οποίο "κολλάει" όπως λέμε η σάλτσα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου