
Υλικά...(Τα υλικά είναι περίπου γα 300γρ μακαρόνια)
- 250 γάλα φρέσκο
- 150 τυρί φέτα θρυμματισμένη
- 1 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κ.σ βούτυρο
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
- 1/2 κ.γ πάπρικα (προαιρετικά)
- αλάτι (αν χρησιμοποιήσετε λευκό τυρί θα χρειαστείτε να προσθέσετε αρκετό αλάτι)
- πιπέρι
Ξεκινάμε
1. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο να λιώσει σε χαμηλή φωτιά.
2. Έπειτα ρίχνουμε το γάλα και ανακατεύουμε ελαφριά .
3. Ρίχνουμε το αλεύρι ανακατεύοντας συνεχώς για να μην σβολιάσει.
4. Μόλις έχουν αναμιχθεί τα υλικά καλά ρίχνουμε και την φέτα. Δεν σταματάμε να ανακατεύουμε.
5. Προσθέτουμε το μοσχοκάρυδο, την πάπρικα (μπορείτε να προσθέσετε όση θέλετε αναλόγως τις προτιμήσεις σας), το αλάτι και το πιπέρι.
6. Μόλις "δέσουν" τα υλικά η σάλτσα μας είναι έτοιμη.
Σερβίρεται αμέσως γιατί πήζει η σάλτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου